POHYB, CVIČENIE a CHUDNUTIE - 4.Čaj na zvýšenie vitality a chudnutie. Rady na chudnutie.

08.03.2011 06:39

THERMOJETICS - čaj na chudnutie

  • Obsahuje výťažky zo zeleného čaju, ktoré sú bohaté na polyfenoly – živiny podporujúce celkový pocit optimálnej fyzickej i duševnej kondície
  • Zabezpečuje prísun energie do organizmu
  • Má silný detoxikačný a čistiaci účinok
  • Kombinácia byliniek aktivuje metabolizmus tukov, čím dochádza k ich lepšiemu spaľovaniu v cievach a v podkoží, chudnete
  • Aktívne sa podieľa na čistení obličiek a ciev v tele

Thermojetics čaj na chudnutie - hlavné účinky:

  • Udržuje energetickú rovnováhu v tele, podporuje chudnutie
  • Dodáva energiu a vitalitu
  • Osviežujúci nápoj
  • Pomáha znižovať vysoký cholesterol štiepi tuky (podkožné tuky aj v cievach) a premieňa ich na energiu

Instantný bylinný nápoj lahodnej chuti vyrobený z byliniek, ktoré veľmi rýchle účinkujú v našom tele. Zabezpečuje rýchly prísun energie. Kombinácia byliniek v termočaji aktivuje metabolizmus tukov, čím dochádza k lepšiemu spaľovaniu tukov v cievach a v podkoží. Spaľovaním tukov vzniká energia, čo pociťujeme ako jej nový príliv, ste vitálnejší. Pri pravidelnom užívaní termočaju dochádza k zníženiu hladiny cholesterolu a triglyceridov v tele pretože sa čistia cievy a zlepšuje sa tak celkové prekrvenie v tele.

Pri nedostatočnom pití tekutín, čo je problém mnohých ľudí, nemôžu obličky dobre pracovať a tak sa postupne zanášajú. Toxické látky, ktoré by sa mali vylúčiť, obličky poškodzujú a dochádza v nich k zlému prietoku krvi. Obličky dávajú povel k zvýšeniu prietoku krvi – zvýšeniu tlaku krvi v obličkách, čo sa prejaví zvýšením tlaku krvi v celom tele. Navyše veľa ľudí, ktorým sa objaví vysoký krvný tlak, prestanú celkom piť vodu, lebo si myslia, že je to pre nich lepšie a stav sa postupne zhoršuje.

  • Pitím thermojetics čaju na chudnutie sa normalizuje tlak krvi. Vysoký znižuje a nízky zvyšuje tým, že vyčistí cievy od nánosov tukov a tým, že má močopudný efekt – doslova prepláchne obličky. Pomocou termočaju sa naučíte piť vodu, lebo po ňom budete viac pociťovať smäd a postupne sa naučíte pekne piť doporučené množstvo vody. Termočaj takto odstraňuje opuchy a znižuje celkové presiaknutie tela.
  • Často už po niekoľkých dňoch pitia termočaju prestáva tŕpnutie rúk a nôh, zlepšuje sa spánok a stráca sa zimomravosť. Prečistiť cievy potrebujeme všetci, lebo všetci ich máme zanesené. Pravidelné pitie termočaju je prevenciou infarktu, trombózy, či mozgovej porážky.
  • Termočaj pomáha aj prieduškám. Uvoľňuje ich stiahnutie, uvoľňuje hlieny a zlepšuje vykašliavanie, čo si veľmi pochvaľujú astmatici a ľudia s dlhodobým kašľom.
  • Obsahuje výťažok slezu lesného čo veľmi priaznivo vplýva na sliznicu žalúdka a pomáha aj pri trávení, preto sa pije po jedle. Výťažok z kardamonu aktivuje vylučovanie ťažkých kovov. Pitie termočaju pomáha zlepšovať pohyb tráviaceho systému, čo sa prejaví zlepšením trávenia a vylučovania stolice.
  • Termočaj spaľuje tuky aj pod kožou, a tým formuje postavu. Hovoríme mu aj centimetro žrút. Tým, že zlepšuje prietok krvi v cievach odplavuje škodlivé látky aj z podkožia, a tak pomáha pri celulitíde a ochoreniach kože. Pravidelným pitím termočaju dosiahnete niekoľko kilový váhový úbytok a vyformuje sa vám postava. Jedna dávka termočaju obsahuje len 5 kalórií.
  •  

Vlastnosti termočaju

* čistením ciev od tukových usadenín zlepšuje prekrvenie v celom tele
* spaľovaním tukov a cukrov je prevenciou infarktu, mozgovej porážky, trombózy
* normalizuje tlak krvi
* pomáha pri kŕčových žilách
* pomáha pri ischemickej chorobe srdca
* zvyšuje prílev energie už po 5 minútach po vypití, účinok je 5- 8 hodín
* obmedzuje potrebu jedla
* spaľuje tuky v podkoží a formuje postavu, odstraňuje celulitídu
* močopudný efekt, vylučovanie vody z tela, strata opuchov
* uvoľňuje stiahnutie priedušiek, uvoľňuje dýchanie, vykašliavanie
* zlepšuje činnosti tráviaceho systému
* zlepšuje spánok a znižuje jeho potrebu
* odstraňuje zimomravosť
* pomáha pri ekzémoch, psoriáze, akné
* zlepšuje činnosť obličiek
* pomáha pri paradentóze
* pomáha pri hercových vredoch
* je prevenciou rakoviny, lebo obsahuje aj zelený čaj
* urýchľuje spaľovanie alkoholu
* Pomáha správnej činnosti srdcovo-cievnej sústavy, zároveň ju prečisťuje a pôsobí ako prevencia infarktových ochorení.
* Okrem toho kombinácia byliniek aktivizuje v organizme metabolizmus tukov a cukrov, čím zlepšuje ich spaľovanie v cievach aj pod pokožkou a tým pomáha správnemu formovaniu postavy. Túto tepelnú reakciu pociťuje organizmus v okamihu ako príliv pozitívnej energie.
* Pôsobí na celkový harmonický stav tela, odstraňuje pocit tlaku na žalúdok aj pocit únavy, zlepšuje spánok. Pomáha znižovať hladinu cukrov, normalizuje vysoký krvný tlak a zmierňuje ischemickú chorobu srdca.
* Zmierňuje následky kŕčových žíl
* Rozpúšťa nánosy cholesterolu a čistí steny ciev od nepatričných usadenín.
* Zlepšuje dýchanie, pružnosť priedušiek a uvoľňuje nahromadené hlieny, čím zmierňuje dýchacie problémy astmatikov a ľudí s dlhodobým kašľom.
* Zlepšuje vylučovanie vody z tela, čím zabraňuje opuchom.
* Zlepšuje stav pokožky pri ekzémoch, psoriáze a akné.
* Môže sa piť ráno ako skvelá a nízkokalorická náhrada kávy, ktorá naštartuje metabolizmus tela do nového dňa. Prirodzená prírodná vzpruha, ktorá obsahuje iba tretinu kofeínu, je vhodná na konzumáciu v ktorúkoľvek dennú dobu, zakaždým pôsobí povzbudivo.

Dávkovanie Thermojetics

Nakoľko pri pití termočaju dochádza k prílevu energie a zníženiu potreby spánku, večer ho nepijeme. Ak si hneď po vypití čaju ľahnete, zaspíte, no nebudete kľudne spať a ráno sa skoro zobudíte. Môžete ho piť v studenej alebo horúcej vode (nie do vriacej). Aby ste dosiahli dobrý účinok je dobré piť ho v pohári vody koncentrovaný a nie riedený veľkým množstvom vody, jednoducho ako šálku čaju. Ak si termočaj dáte do väčšieho objemu vody, pijete riedenú formu a potrebujete tak vypiť viac, aby ste dosiahli potrebný účinok. Riedený pijeme ak chceme dosiahnuť plynulý dlhodobejší účinok, pri šoférovaní, študovaní do noci....

Deťom, starším a chorým ľuďom začneme dávať termočaj na špičku mokka lyžičky v pohári vody a postupne dávku zvyšujeme na 1/2 mokka lyžičky 2 x denne po jedle, ráno a na obed. Na 1/2 mokka lyžičky by sme sa mali dostať asi za týždeň.

U detí do 8 rokov dávame termočaj iba po raňajkách. U mladých ľudí, ktorí majú dobrý pitný režim, môžeme hneď dávať 1/2 mokka lyžičky 2x denne.

Pri pocite nevoľnosti, či malátnosti dávku znížte na minimum (špičku noža). Takéto stavy sa objavujú práve vďaka detoxikačným vlastnostiam termočaju – telo sa prečisťuje uvoľňovaním toxínov a voľných radikálov. Pri pití termočaju lieky nevynechávame!

Ak budete termočaj pravidelne piť, budete prekvapení tým, ako sa vaše telo začne meniť.

Pri užívaní Thermojetics dochádza k:

* čisteniu ciev od usadenín, prevencia infarktu, trombózy a mozgovej porážky,
* odbúranie cholesterolu, triglyceridov – rozpúšťanie tukových nánosov, prevencia aterosklerózy,
* normalizovaniu tlaku krvi,
* zmierňovaniu kŕčových žíl,
* zlepšeniu prietoku krvi v cievach, pomoc pri ischematickej chorobe srdca,
* zvyšovaniu telesnej energie už po 5 minútach,
* obmedzovaniu potreby jedla,
* spaľovaniu tukov v podkoží, k formovaniu postavy,
* odstraňovaniu celulitídy,
* zlepšeniu vylučovania tekutín z tela,
* zlepšeniu pružnosti priedušiek,
* odstráneniu tlaku v žalúdku po jedle,
* odstráneniu pocitu únavy a potreby spánku,
* zlepšeniu spánku,
* strate zimomravosti,
* zlepšeniu stavu pri ekzémoch, psoriáze, akné,
* zlepšeniu činnosti štítnej žľazy a pohlavného systému

Ak si chcete objednať tento čaj tak kliknite TU

Príklady cvikov na jednotlivé svalové partie nájdete, ak kliknete tu

Keď chcete schudnúť vyplňte tento   FORMULÁR NA CHUDNUTIE (kliknite), alebo si dajte vyhotoviť ANALÝZU VAŠEJ POSTAVY (kliknite)

 PRIHLASUJEM SA NA ZASIELANIE NOVINIEK O CHUDNUTÍ A STRAVOVANÍ (kliknite)

 Ďalšie informácie o tom ako postupovať pri chudnutí a stravovaní sa dozviete na stránkach  www.schudnut-ako.meu.zoznam.skwww.chudnutie.biznisweb.sk

 Chcem si prečítať ďalšie rady - novinky o chudnutí a stravovaní (kliknite)

VYPLŇTE VŠETKY ÚDAJE

PRIHLÁŠKA NA CHUDNUTIE

REKLAMNÉ ODKAZY