Fazuľový šalát s hovädzím mäsom

06.12.2013 05:32

Suroviny a ingrediencie

350 g hovädzieho zadného, 300 g fazuľky, 3 strúčiky cesnaku, malá cibuľa (šalotka), 3 väčšie čerstvé huby, mleté čierne korenie, soľ, malá hlávka šalátu

Postup

Očistenú a pokrájanú fazuľku oblanšírujeme s olúpaným s cesnakom v osolenej vode. Rezeň jemne naklepeme, osolíme, okoreníme čiernym korením, usmažíme na tuku, vyberieme a pokrájame na rezance. Cibuľu pokrájame na tenké kolieska a na panvici usmažíme dochrumkava. Huby (šampiňóny, hlivy, lesné huby) nakrájame na plátky a na inej panvici podusíme. Všetko zmiešame v mise a zalejeme zálievkou vinaigrette

VYPLŇTE VŠETKY ÚDAJE

PRIHLÁŠKA NA CHUDNUTIE

REKLAMNÉ ODKAZY