Chudnutie Aj KRAVSKÉ MLIEKO pomáha SCHUDNÚŤ.

02.02.2018 11:18

Piť či nepiť kravské mlieko pri chudnutí? Mlieko je tekutinou, ktorá obsahuje všetky základné živiny, takže ju môžete zaradiť do svojho pitného režimu keď chudnete. Dostanete tak do tela aj prepotrebné živiny. Až 98 % mliečnych bielkovín organizmus využije vo svoj prospech. V tepelne upravenom mlieku sa po pasterizácii zničí až 99,5 % baktérií, ale zostáva v ňom dostatok výživných látok. Pri chudnutí by ste mali konzumovať len nízkotučné mlieko, maximálne polotučné. Plnotučné mlieko má viac tuku a tým pádom aj viac kalórii.

Vlastnosti a výhody kravského mlieka pri chudnutí.

  • Mlieko obsahuje veľa živín a bielkovín a preto ho môžete pri chudnutí piť.
  • Obsahuje vitamíny A, D, E a C a aj vitamíny B1, B2, B6 a B12
  • Tuk v mlieku nám pomáha vstrebávať vitamíny a dôležité látky do tela.
  • Kaloricky nenáročnou diétou obsahujúcou aj mliečne výrobky môžete nielen schudnúť, ale i vybudovanú svalovú hmotu udržať si udržať alebo ju získať.
  • Tým, že mliekom telu doplníme všetky živiny ktoré potrebuje, tak bude správne pracovať, zrýchlime metabolizmus, zlepšíme trávenie a preto budete chudnúť.
  • Ak vypijete za deň 2 poháre mlieka (0,5litra), prijmete cca 15 gramov bielkovín a 160 kcal (nízkotučné mlieko), 235 kcal (polotučné mlieko)

Keď sa chcete viac dozvedieť o niektorých výživových doplnkoch na chudnutie a očistu tela, kliknite TU

Na pitie kravského mlieka vy si mali dať pozor alergici. Buď ide o alergiu na mliečnu bielkovinu alebo intoleranciu na mliečny cukor, čiže laktózu. Alergiou na mliečnu bielkovinu trpia tri percentá ľudí, postihuje hlavne deti. Kravské mlieko vtedy vylúčte z jedálneho lístka a nahraďte ho inými bielkovinami.

Neznášanlivosť laktózy sa prejavuje nadúvaním, kŕčmi v bruchu a hnačkami. Podobné príznaky má 14 % populácie. Títo ľudia sa však nemusia definitívne zriecť mliečnych výrobkov. V jogurtoch, acidofilnom mlieku, zakysanke, ale aj syroch sa laktóza znižuje kvasením a enzým laktáza rozkladá jej zvyšky.

Mlieko a mliečne výrobky sa neodporúčajú ľuďom, ktorí chcú detoxikovať svoj organizmus.

Mliečne výrobky vyvolávajú zahlienenie organizmu. Na Slovensku možno okrem kravského dostať aj ovčie a kozie mlieko. V nespracovanom kozom mlieku sa však častejšie objavujú rôzne choroboplodné zárodky. Na trhu sú rozšírené aj takzvané rastlinné mlieka, napríklad sójové, mandľové, kokosové alebo ryžové.

Naučíme vás JESŤ MENEJ a NEHLADOVAŤ, dostanete JEDÁLNE LÍSTKY a RECEPTY na CHUDNUTIE

S nami dokážete SCHUDNÚŤ bez TABLETIEK a PRÍPRAVKOV, bez HLADOVANIA

VYUŽITE NAJLACNEJŠIE a NAJLEPŠIE CHUDNUTIE

Tu sa PRIHLÁSTE na CHUDNUTIE s nami (kliknite)

UŽ PO TÝŽDNI BUDETE MAŤ MENEJ KÍL a UŽŠÍ PÁS.

NÁVRAT NA NAJNOVŠIE ČLÁNKY O CHUDNUTÍ A STRAVOVANÍ (kliknite)

 

VYPLŇTE VŠETKY ÚDAJE

PRIHLÁŠKA NA CHUDNUTIE

REKLAMNÉ ODKAZY