Cviky proti dvojitej brade – nedarí sa Vám chudnúť?

06.01.2010 07:01

Cviky proti dvojitej brade – nedarí sa Vám chudnúť?

Nedarí sa Vám chudnúť a trápi vás uvoľnený podbradok, ale na plastiku sa vám nechce? Nič to – s našimi cvikmi sa ovísajúci tuk pod Vašou bradou rýchlo stane minulosťou - stačí trocha vytrvalosti a sebazaprenia. Výhodou je, že môžete cvičiť po sediačky, napríklad pri televízore.


Predstavíme vám niekoľko cvikov, ktoré vám pomôžu zatočiť s uvoľnenou druhou bradou. Zároveň prijmite malé upozornenie – ak chcete cvičiť v prítomnosti iných ľudí, pripravte sa na ich pobavené pohľady, chvíľami až záchvaty smiechu. Tie sú však len otázkou času. Keď uvidia vašu pevnú bradu a ladný krk, úsmev im stuhne na perách a začnú cvičiť tiež.

Cvičenie 1
Ruku si oprite o stôl, podoprite si ňou bradu a vytvorte protitlak – bradu tlačte smerom nadol a ruku nahor – vydržte minimálne 5 sekúnd. Musíte cítiť ako vám pracujú svaly. Cvičenie opakujte aspoň 20 krát.

Cvičenie 2
Mierne zakloňte hlavu a pootvorte ústa. Bradu ťahajte smerom nahor. Cítite ťah smerom od hrude cez krk až k brade? Tak potom cvičíte správne! Bonus: tento cvik sa podpíše i na kráse vášho krku a dekoltu.

Cvičenie 3
Scvaknite zuby a vycerte ich ako najviac viete. Musíte cítiť svalové napätie na krku, pod bradou, v oblasti dekoltu. Pracujú aj mimické svaly. Hoci pri tomto cviku vyzeráte akoby vami prechádzalo takých 220 Voltov, nedajte sa odradiť. Vaša pevná brada, krásny dekolt a krk za to predsa stoja, nie?

Cvičenie 4
Mierne zakloňte hlavu, bradu ťahajte smerom hore a kývajte ňou na strany. Pozor! Hlava musí byť zaklonená naozaj len mierne. Tak precvičíte nielen svaly, ale natiahnete aj krčnú chrbticu.

V napätej polohe každého cviku zotrvajte aspoň päť sekúnd. V duchu si môžete pomaly povedať: „Kto chce pevnú bradu mať, musí niečo vydržať.“ Každý cvik robte v sérii po dvadsať, v ideálnom prípade dva krát denne. Keď sa vám zdá, že už vám idú priveľmi ľahko, zvýšte dobu napätia, počet opakovaní, alebo oboje.

Pripravte sa na to, že po prvých cvičeniach môžete pociťovať jemnú svalovicu. Nie je to však nič, čo by postupom času nevyriešilo. Keď vám svaly trochu zosilnejú, bolesti vás trápiť prestanú.

 Viac o stravovaní sa dozviete na   www.nadvaha-dieta.meu.zoznam.sk

 V prípade, že potrebujete schudnúť a neviete ako, vyplňte tento   FORMULÁR NA CHUDNUTIE

 

VYPLŇTE VŠETKY ÚDAJE

PRIHLÁŠKA NA CHUDNUTIE

REKLAMNÉ ODKAZY