Chudnutie TELO je často skladiskom ODPADOV, ako ho VYČISTIŤ.

21.02.2017 03:41

Zdravotné problémy mnohých osôb sú charakteristické tým, že trpeli nejakou zápchou, syndrómom dráždivého traktu, ťažkou plynatosťou a nadúvaním, obezitou, chronickou vyčerpanosťou, kyslým refluxom, parazitmi, bolesťami žalúdka, zápalom divertikula, kožnými a vlasovými problémami, ako aj ďalšími častými ochoreniami. Mnohí však predišli svojím útrapám tak, že absolvovali vnútornú očistu. Pokiaľ Vás dlhšiu dobu trápia tieto problémy, určite ste už urobili všetko pre to, aby ste sa týchto bolestí zbavili. Určite ste už vyskúšali preháňadlá, eventuálne iné lieky dostupné bez predpisu, tak aj na lekársky predpis. Bolo to však zbytočné, pretože Vaše problémy stále pretrvávajú. Prečo? Lebo sa Vám nepodarilo odstrániť koreň problému.

Čo je koreňom najväčších tráviacich problémov.

Ako by ste sa cítili, keby sa po vnútornej strane Vášho hrubého čreva mesiace, roky, resp. desaťročia prichytávali dlhé kusy výkalov plných toxických látok? Zrejme by ste sa sťažovali na zápchu, nadúvanie a letargiu. Vaše črevá by boli každodenne iritované týmito zhlukmi, ktoré sú pôvodcami ochorení (označujú sa IBS). Len sa zamyslite nad tým, čo môže spôsobiť taký toxický zhluk! Bolesti žalúdka a zápchu, vyčerpanosť, plynatosť a nadúvanie, bolesti hlavy, pokazený žalúdok, priberanie a veľké, vyduté brucho. Zoznam je nekonečný .

Smrť začína v hrubom čreve.

Pozrime sa tvárou v tvár faktom: syndróm dráždivého traktu, zápcha, plynatosť, zápal divertikulov a rakovina hrubého čreva nie sú také témy, o ktorých by sme radi diskutovali. Avšak aj stará múdrosť vraví, že smrť začína v hrubom čreve. Neveríte tomu? Opýtajte sa ktoréhokoľvek patológa. Pitvy často vykazujú, že hrubé črevo je z 80% zanesené výkalmi.

Čo by ste mali vedieť o látkach znečisťujúcich organizmus.

V práci a doma sme všetci vystavení tisícom rôznych toxických a chemických látok, ktoré vdychujeme, alebo prijímame do nášho organizmu jedlom, pitnou vodou a prípravkami farmaceutického priemyslu. Navyše, spotrebujeme oveľa viac cukru a synteticky upravených potravín , ako kedykoľvek počas histórie ľudstva a pravidelne si poškodzujeme zdravie rôznymi stimulačnými a ukľudňujúcimi prípravkami.

Pokiaľ ste sa ešte nikdy nezaujímali o znečisťujúce látky, ktoré nás obklopujú, tak je na čase, aby ste zmenili svoj názor a venovali pozornosť tomuto problému. Vedci sa už desaťročia venujú štúdiu znečisťujúcich látok, ktoré sa nachádzajú vo vzduchu, v pitnej vode, v našich potravinách a v pôde. Z roka na rok sa dostáva do vzduchu a do našej pitnej vody milión ton chemických látok. Vedci už začali skúmať hladinu znečistenia ľudského organizmu a výsledky sú značne znepokojujúce. Výskumy jednoznačne potvrdzujú, že náš organizmus nie je schopný neutralizovať všetky tie toxické a chemické látky, ktoré denne vdychujeme alebo prijímame spolu s potravou. Jednoducho sa hromadia v našich bunkách (obzvlášť v tukových bunkách), v našich tkanivách, krvi, orgánoch (ako sú napr. hrubé črevo, črevá a mozog) a ukladajú sa na neurčitú dobu, spôsobujúc neskôr rôzne choroby.

Toxické látky a nevhodné potraviny spôsobujú zlé trávenie, ktoré potom vedie k vytváraniu výrastkov, medzi inými aj v hrubom čreve. Každý živý organizmus má v sebe, alebo na svojom povrchu najmenej jedného parazita, ale ľudia oveľa viac. Toxické látky z prostredia, nezdravá výživa a parazity predstavujú spoločne veľmi vážnu hrozbu pre človeka.

Keď sa chcete viac dozvedieť o niektorých výživových doplnkoch na chudnutie a očistu tela, kliknite TU

Kedy je potrebné uskutočniť vnútornú očistu organizmu.

Pýtali ste sa niekedy či je potrebné dodržovať aj vnútornú očistu tela? Je moje telo čisté aj zvnútra? Svoj zovňajšok samozrejme udržujete v čistote: Sprchujete sa, pravidelne si umývate zuby a vlasy, ale udržujete sa čistým aj zvnútra? V tomto modernom, toxickými látkami plnom svete je stále väčšia pravdepodobnosť, že hrubé črevo ("systém odpadových vôd tela")- črevá a ďalšie orgány potrebujú takisto pravidelnú očistu. Presne ako auto, ktoré potrebuje pravidelnú výmenu oleja.

Ako zistíte, že prišiel čas, aby ste oslobodili svoje telo od nahromadených toxických látok, parazitov a zvyšných exkrementov? Pokiaľ spozorujete jeden, alebo niekoľko z nižšie menovaných symptómov, tak nadišiel čas, aby ste prikročili k vnútornej očiste:

  • Častá únava a slabosť
  • Flatulencia, plyny a nadúvanie
  • Nadváha
  • Alergia na rôzne druhy jedla
  • Nedostatočné trávenie
  • Dráždivosť, náladovosť
  • Sťažené dýchanie a silne zapáchajúca stolica
  • Parazity v stolici
  • Časté prechladnutia, vracajúce sa bolesti hlavy
  • Chronická zápcha
  • Syndróm dráždivého traktu (IBS)
  • Vyduté brucho
  • Neupokojiteľný pocit hladu
  • Kožné problémy, vyrážky a pod.
  • Pocit kovovej chuti v ústach
  • Zlatá žila

Ako uskutočniť vnútornú očistu organizmu.

Teraz, keď už vieme, prečo je tak nesmierne dôležitá pravidelná očista a detoxikácia organizmu, musíme taktiež vedieť, ako ju môžeme správne vykonávať. Pozrime sa na nasledujúci krátky prehľad:

  1. Najskôr vykonáme očistu hrubého čreva špeciálnymi liečivými rastlinami, aby sme odstránili všetky toxické nánosy, usadeniny a parazity.
  2. Pri očiste hrubého čreva musíme doplniť tie vzácne baktérie, ktoré udržujú rovnováhu črevnej flóry, ktorá Vás bude následne chrániť. Tá predstavuje súčasť imunitného systému.
  3. Nakoniec, ako posledný krok, pomocou liečivých rastlín s detoxikačnými účinkami, aminokyselinami, vitamínmi a nerastnými látkami detoxikujeme pečeň, krv, mozog, tkanivá, komplexne celé telo.

Nečakajte dlhšie! Začnite teraz!

Začnite ak dlhodobo hľadáte odpoveď na niektorú z nižšie uvedených otázok:

  • Ako môžem vyzdravieť, aby som nemusel na WC nasilu produkovať "malé bobky" 1-2 krát týždenne?
  • Ako sa môžem zbaviť neistoty a bolestí spôsobených pohybmi čriev kvôli IBS a mohol žiť pohodlnejší život?
  • Ako by som sa mohol zbaviť trýznivých bolestí spôsobených plynatosťou a mučivého nadúvania žalúdka?
  • Prečo nie som schopný schudnúť, aj napriek tomu, že sa snažím zdravo stravovať a pohybovať?
  • Ako docielim plochšie brucho?
  • Prečo sa stále cítim tak slabo a letargicky?
  • Ako sa zbaviť kyslého refluxu, zlatej žily, vyrážok, bolestí hlavy a podobne?

Musíte odstrániť toxické látky! Čím skôr, tým lepšie!

Naučíme vás JESŤ MENEJ a NEHLADOVAŤ, dostanete JEDÁLNE LÍSTKY a RECEPTY na CHUDNUTIE

S nami dokážete SCHUDNÚŤ bez TABLETIEK a PRÍPRAVKOV, bez HLADOVANIA

VYUŽITE NAJLACNEJŠIE a NAJLEPŠIE CHUDNUTIE

Tu sa PRIHLÁSTE na CHUDNUTIE s nami (kliknite)

UŽ PO TÝŽDNI BUDETE MAŤ MENEJ KÍL a UŽŠÍ PÁS.

NÁVRAT NA NAJNOVŠIE ČLÁNKY O CHUDNUTÍ A STRAVOVANÍ (kliknite)

 

VYPLŇTE VŠETKY ÚDAJE

PRIHLÁŠKA NA CHUDNUTIE

REKLAMNÉ ODKAZY